Menu
Your Cart

USB Лампа против комари

USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
НОВ
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари
USB Лампа против комари

Лампа за убиване на комари,мухи и други насекоми

Комарите и мухите винаги ни дразнят през лятото. Лампата за убиване на насекоми може перфектно да убива комари и други летящи гадинки, ще се отървете бързо от комарите, без лепкави, разхвърляни отрови или спрейове.


ЗАБЕЛЕЖКА - Моля, поставете го на тъмно и затворено място за по-добър ефект и не се разхождайте до него, когато използвате. Децибелът на продукта е 45. Това няма да наруши почивката и съня на вашето дете.

UV TRAP LAMP - Интелигентно управление на светлинния сензор: В горната част на лампата има сензор, контролиран от светлина. Ако го отворите, лампата автоматично ще се отвори през нощта и ще се затвори през деня.

ВЕНТИЛАТОР ЗА ВСМУКВАНЕ НА 360 ГРАДУСА - Комарите, летящи в непосредствена близост от която и да е посока, ще бъдат всмукани в капана за насекоми с вградената интензивна всмукателна мощност на вентилатора, много ефективно.

ЕКОЛОГИЧЕН МЕТОД - Тази лампа за ликвидиране на комарите убива комарите по начин, напълно безопасен за хората и домашните любимци, без електрически шум, нехимични, нетоксинни и нерадиационни.

USB ПОДДРЪЖКА НА МОЩНОСТ - Захранва се от USB с DC 5V безопасно напрежение. Може да се свърже с адаптер (НЕ е включен), захранваща банка или друго устройство с USB порт. Идеален за използване на закрито, спалня, кабинет, тоалетна, палатка за къмпинг или друга затворена среда.Продукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

USB Лампа против комари
  • Наличност: Наличност
  • Модел: 50
  • Размери: 13.00 x 13.00 x 19.00
Преглеждания 780
19.99лв.
Цена в наградни точки: 2000

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър