Menu
Your Cart

Дървена мелничка за черен пипер

Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер
НОВ
Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер
Дървена мелничка за черен пипер

Дървена мелничка за черен пипер


Мелничката за смилане на сол и пипер от дърво се предлага с модерен елегантен дизайн, задължително допълнение към вашата прекрасна кухня.

Перфектна за смилане на различни подправки. Използвайте я, за да смилате чушка, морска сол, хималайска сол или пресни подправки и да се насладите на вкусна храна.


Характеристики на продукта:

1. Дървената капачка може лесно да се развие за лесно зареждане без бъркотия.

2. Дървено тяло (хранителен клас) ви предлага приятно усещане за допир.

3. Метален ротор ви позволява да постигнете перфектно смилане

4. Размер: 21 "(В) X 2.1" (Д). 

5. Здрав и безвреден дизайн


РЕГУЛИРАЩ МЕХАНИЗЪМ НА МЕЛЕНЕ

Завъртете гайката отгоре от хлабаво до плътно (обратно на часовниковата стрелка за грубост, по часовниковата стрелка за финост.)


МНОГОФУНКЦИОНАЛНА

Подходяща за голямо разнообразие от подправки: зърна черен пипер, сол (включително морска сол и хималайска сол), синапено семе, семена от копър и др.


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

1. Развийте гайката от неръждаема стомана върху дървения капак.,

2. Отворете кръглия дървен капак, разкривайки широкия отвор.

3. Напълнете отново мелницата за сол и черен пипер.

4. Поставете дървения капак отгоре на правилното място

5. Завийте гайката от неръждаема стомана.

6. Завъртете дървения капак за да започнете смилането.


СЪХРАНЕНИЕ И СВЕЖЕСТ: Завийте дървена горна капачка, за да предпазите от влага, предпазвайте подправката си в мелница прясна за дълго време.


Продукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Дървена мелничка за черен пипер
  • Наличност: Наличност
  • Модел: 51
  • Размери: 2.10 x 0.00 x 21.00
Преглеждания 581
5.99лв.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър