Присъединете се сега към програмата за лоялност на Promociq.bg и във всеки един момент ще можете да се възползвате от специалните ни предложения.


 Ексклузивни предложения във всеки един момент
Като Благодарност за вашата лоялност ние постоянно Ви правим специални предложения. 

 Специален подарък за рождения Ви ден
Като Вашият рожден ден е специален за нас! Ние ще ви изпратим подарък, който ще получите по куриер.

 С програмата за лоялност PROMO FAMILY CLUB  имате уникалния шанс да спестявате при всяка ваша покупка и да се възползвате от постоянните ни специални предложения за членовете на програмата.

 Присъединете се към клуба
Започнете да трупате оборот и да пестите още с първата покупка. С натрупването на вашия оборот можете да спестите от 5 до 20% от бъдещите си покупки.

Предимства на картата PROMO FAMILY CLUB\

  • При натрупване на оборот от 100 лв.  получавате 5% отстъпка за всички бъдещи поръчки.
  • При натрупване на оборот от 300 лв.  получавате 7% отстъпка за всички бъдещи поръчки.
  • При натрупване на оборот от 500 лв.  получавате 10% отстъпка за всички бъдещи поръчки.
  • При натрупване на оборот от 1000 лв.  получавате 20% отстъпка за всички бъдещи поръчки.

Натрупването на оборот по вашата карта PROMO FAMILY CLUB започва още от първата покупка, независимо дали купувате стоки в промоция или не. В момента, в който преминете границата от 100 лв. започвате да получавате отстъпка, равна на процент (между 5% и 10%) от стоките. Отстъпката може да ползвате при всяка покупка или да натрупвате по вашата карта и да използвате в бъдещ период. Натрупването на суми по вашата карта не е ограничено във времето.

Пример: 
Натрупали сте оборот от поръчки на стойност 100 лв.,Докато не достигнете следващата отстъпка ще получавате по 5% на отстъпка за всяка поръчка и така докато не достигнете максималната отстъпка от 20%

  • Специален подарък за рождения Ви ден**

    Вашият рожден ден е специален за нас! Ние ще ви изпратим подарък, който ще получите по куриер;

  • Ексклузивни предложения във всеки един момент

    Като Благодарност за вашата лоялност ние постоянно Ви правим специални предложения. Търсете брошурите на Aiko, както и ексклузивните оферти за членовете на програмата;

** PROMOCIQ.BG си запазва правото да откаже предоставяне на подарък за рожден ден на картодържатели, които не са реализирали оборот в размер на 100 лв. в рамките на последните 12 месеца предхождащи рождения ден.