Menu
Your Cart

ТОП 100

ТОП 100

Поставка за рутер  за телевизор или монитор Поставка за рутер  за телевизор или монитор
НОВ Hot
Модел: 2001
Поставка органайзер за телевизор или монитор, подходящ рафт за медийни устройства.С него ще освободите пространството около телевизора, ще бъде по-подредено и красиво.Той се регулира според Вашите предпочитания.Можете да го поставите както на телевизора, така и на монитор.При монтажа не са Ви необхо..
12.99лв.
Метално Сушило за дрехи на 3 нива Метално Сушило за дрехи на 3 нива
НОВ Hot
Модел: 4019
Метално Сушило за дрехи на 3 ниваПредставяме Ви практичният сушилник за дрехи с 3 нива и опора за закачалки.Поради големите си размери, той позволяго простирането на голямо количество пране.Заема малко място, тъй като след като приключите със сушенето на дрехи можете да го сгънете и да го приберете...
57.99лв.
Авариен тригълник за кола с осветление Авариен тригълник за кола с осветление
НОВ
Модел: 4008
Светещ авариен тригълник за безопасност на движениетоАвариен прожектор с плътна и силна светлина. Мултифункционална работна лампа, идеална за извънредни ситуации на пътя, къмпинг или ремонтна работа у дома. Перфектно безжично осветление за смяна на гума или работа с автомобила. Презареждаем лед фене..
60.00лв.
Метална преса за рязане на картофи Метална преса за рязане на картофи
НОВ
Модел: 103
Метална преса за рязане на картофиСупер остър нож с дизайн от неръждаема стомана и здрав лостов механизъм. Тази здрава фреза е създадена за продължително използване.Лесена за използване. Просто поставете картофа или други зеленчуци и всеки път натискайте за перфектни разфасовкиМногофункционалната ма..
50.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)