Menu
Your Cart

РАЗПРОДАЖБА

РАЗПРОДАЖБА

Ортопедична възглавница за офис стол Ортопедична възглавница за офис стол
НОВ
Модел: 00001
Ортопедична възглавница за офис столСпециалната гъвкава опорна възглавница поддържа гърба и гръбнака ви толкова добре, че можете да седнете върху яйце, без да го счупите, никоя друга възглавница за седалка за столове не може да обещае това.За разлика от обичайния ви стол от мемори пяна, възглавница ..
26.99лв.
Комплект за полиране на фарове Комплект за полиране на фарове
НОВ
Модел: 61
Комплект за полиране на фаровеХидрофобно стъклено покритие, което действа като бариерен слой върху повърхността на колата и предпазва колата ви от стареене, избледняване, ерозия, причинена от времето и слънчевата светлина, киселинните дъждове, праховия сняг и др.Лесни стъпки за дълготрайна защита от..
10.99лв.
Течно стъкло за кола - Керамично покритие Течно стъкло за кола - Керамично покритие
НОВ Hot
Модел: 60
Течно стъкло за кола - Керамично покритие9H твърдост против надраскване, с твърдост на супер хидрофобно стъклено покритие. Уникалната му технология помага за постигане на дебело покритие, жертвеното покритие върху повърхността може да се използва като бариерен слой.След боядисване с този продукт вър..
10.99лв.
USB Лампа против комари USB Лампа против комари
НОВ
Модел: 50
Лампа за убиване на комари,мухи и други насекомиКомарите и мухите винаги ни дразнят през лятото. Лампата за убиване на насекоми може перфектно да убива комари и други летящи гадинки, ще се отървете бързо от комарите, без лепкави, разхвърляни отрови или спрейове.ЗАБЕЛЕЖКА - Моля, поставете го на тъмн..
19.99лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)