Menu
Your Cart

КРАСОТА И ЗДРАВЕ

КРАСОТА И ЗДРАВЕ

Ортопедична възглавница за офис стол Ортопедична възглавница за офис стол
НОВ
Модел: 00001
Ортопедична възглавница за офис столСпециалната гъвкава опорна възглавница поддържа гърба и гръбнака ви толкова добре, че можете да седнете върху яйце, без да го счупите, никоя друга възглавница за седалка за столове не може да обещае това.За разлика от обичайния ви стол от мемори пяна, възглавница ..
26.99лв.
МАЛЪК ОРГАНАЙЗЕР ЗА КОЗМЕТИКА И ГРИМОВЕ МАЛЪК ОРГАНАЙЗЕР ЗА КОЗМЕТИКА И ГРИМОВЕ
НОВ
Модел: 2000
МАЛЪК ОРГАНАЙЗЕР ЗА КОЗМЕТИКА И ГРИМОВЕМалък органайзер за козметика и гримовеВ НЕГО МОЖЕ ДАСЛОЖИТЕ:червиларазлични гримовефондьотениспиралиспрейовечетки за гримЧудите се как да съхранявате ежедневните си гримове и козметични продукти, така че да са Ви удобни и лесно откриваеми за използване?Ние има..
6.00лв.
USB Лампа против комари USB Лампа против комари
НОВ
Модел: 50
Лампа за убиване на комари,мухи и други насекомиКомарите и мухите винаги ни дразнят през лятото. Лампата за убиване на насекоми може перфектно да убива комари и други летящи гадинки, ще се отървете бързо от комарите, без лепкави, разхвърляни отрови или спрейове.ЗАБЕЛЕЖКА - Моля, поставете го на тъмн..
19.99лв.
Модел: 6
Органайзер за гримове с ОгледалоПродукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg..
25.00лв.
Модел: 3
Представяме Ви Finishing Touch Flawless Dermaplane Glo мини тример за обезкосмяване със светлина✓1С този мини тример вече никога няма да пропуснете излишните косъмчета по лицето си !Придайте на кожата си по-сияен вид. Dermaplane Glo ексфолира сухата, мъртва кожа и премахва изличните косъмч..
12.99лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)