Menu
Your Cart

Съдове за готвене

СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ

Квадратна йенска тава за печене Квадратна йенска тава за печене
НОВ
Модел: 4010
Квадратна йенска тава за печенеTава от йенско, закалено стъкло с температурен диапазон на работа от -50 до +500 градуса.Вместимост: 1 л.Размери: 24.5 x 22  х 6 см.Продукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg..
20.00лв.
Керамична тавичка с тефлоново покритие Керамична тавичка с тефлоново покритие
НОВ
Модел: 4004
Керамична тавичка с тефлоново покритиеФормата има тефлоново покритие, известно със своите незалепващи свойства. Материалът има тенденция да задържа топлината за дълго време, което ще създаде идеални условия за сладкарски изделия. Гладките стени на съдовете могат да се избърсват с кърпа без допълните..
14.00лв.
Малка керамична тавичка за печене Малка керамична тавичка за печене
НОВ
Модел: 4002
Малка керамична тавичка за печенеКерамичните тави за печене са предпочитан избор за приготвяне на вкусна и здравословна храна! Екологични, не залепват, идеални за всякакви ястия и сладкиши. Материал: керамикаРазмер: 25х 17.5  х 7 смПолезни готварски съвети При ползване на керамични съ..
20.00лв.
Съд за печене на сач Съд за печене на сач
НОВ Hot
Модел: 4001
Съд за печене на сачМесните ястия, които приготвяте с огнеупорния тиган за печене с незалепващо покритие, вече ще са по-вкусни и по-меки!Благодарение на овалната си структура можете да изпечете ястията си отвътреХарактеристики на продукта:Изработен е от 100% стоманен материал.Можете да го използвате..
15.99лв.
Силиконова форма за печене Къща Силиконова форма за печене Къща
НОВ
Модел: 101
Силиконова форма за печене КъщаСиликонова форма за кексове и и други лакомства в красива форма с релефни детайли.Силиконовият съд за печене е модерно решение за практични и гостоприемни домакини. Оригиналният продукт ви позволява да готвите любимите си ястия от месо, риба и зеленчуци във фурната, ка..
10.99лв.
Модел: 11
Силиконовата форма за печене е модерно решение за практични и приветливи домакини. Оригиналният артикул ви позволява да приготвяте вкусни сладки изкушения като бонбониЗащо този продукт да е в кухнята?Висока устойчивост на топлина (от –40 до 230 ℃) позволява използването на формата във фурни и фризер..
5.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)