Menu
Your Cart

Баня и почистване

БАНЯ И ПОЧИСТВАНЕ

Метално Сушило за дрехи на 3 нива Метално Сушило за дрехи на 3 нива
НОВ Hot
Модел: 4019
Метално Сушило за дрехи на 3 ниваПредставяме Ви практичният сушилник за дрехи с 3 нива и опора за закачалки.Поради големите си размери, той позволяго простирането на голямо количество пране.Заема малко място, тъй като след като приключите със сушенето на дрехи можете да го сгънете и да го приберете...
57.99лв.
Тройна четка за почистване на щори Тройна четка за почистване на щори
НОВ
Модел: 100
Тройна четка за почистване на щориОПИСАНИЕМикрофибър Тройна почистваща четка за щори Най-новото модерно Удобно многофункционалноМного ефективен и удобен инструмент за почистване.Почиства по -ефективно от традиционните кърпи.Тъй като статичният заряд на влакната привлича прахВлакната използват капиля..
4.99лв.
Модел: 52
Съберете вашите аксесоари за измиване: четка за зъби, паста, гребен, четки и др. за да поддържате банята си чиста и подредена.Поставката на четката за зъби, която предпазва четката за зъби от замърсяване на стената, е чиста и хигиенична при използване на четката за зъби.Идеален за деца и възрас..
2.99лв.
Модел: 41
Резерва за подочистачка микрофибърЦветовете се изпращат на случаен принцип.Размер: 40 х 11 см.Продукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg..
2.60лв.
Подочистачка моп с микрофибърна кърпа Подочистачка моп с микрофибърна кърпа
Hot
Модел: 40
Моп за почистване на под. Подочистачка с микрофибърна кърпа. Подходяща за сухо и влажно почистване дори и на дървен и керамичен под.Почистваща подложка за многократно използване и машинно пране.Размери на почистващата част – 43x15cmДължина на дръжката – 121cmПродукта достига до вас благодарение на&n..
8.99лв.
Модел: 23
Светеща с LED светодиоди душ слушалка - една иновативна технология и една свежа идея за банята! Дори и под душа живота може да бъде цветен! Превърнете къпането в цветно удоволствие! Разчупете ежедневието със светеща душ слушалка. Зарадвайте децата със светеща цветна вода. Много ефектно, особено на т..
25.00лв.
Модел: 20
Многофункционална двустранна душ слушалкаНасладете се на енергизиращ или релаксиращ душ с тази уникална душ слушалка! Тя има два режима на водата - силна струя под високо налягане и релаксираща и масажираща кожата водна мъгла. Малките отвори на главата на слушалката позволяват на водата да излиза по..
20.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)